Cariera

Dorinta de afirmare ce ii caracterizeaza va deveni exacerbata si este posibil ca in unele cazuri sa actioneze in defavoarea lor. Este indicat sa nu faca excese si sa se fereasca de intrigile sefilor directi. Vor incepe anul in forta din punct de vedere profesional, dar pana in luna mai au multe probleme parteneriale.

Dragoste

Dornici de aventura, nu vor refuza amorul liber in ianuarie, se vor indragosti in luna martie si vor iubi in iunie si august, uitand de orice altceva. Se daruiesc din tot sufletul, insa pe perioade scurte. Foarte optimisti si expansivi, vor cuceri inimile celor din anturaj fara sa-si dea seama ce ravagii produc. Inca din ianuarie, practica amorul liber si iubesc cu disperare.

Bani

In acest an, au cu totul alte prioritati decat acumularile financiare. Vor depasi totusi media castigurilor in lunile ianuarie, martie, iunie si august, dar nu vor refuza niciun fel de "sponsorizare" din partea familiei. Cu exceptia acestor luni, anul 2011 nu exceleaza pentru acesti nativi in castiguri financiare. In realitate, nu le prea pasa, mai ales ca cei mai multi sunt "sponsorizati" de familie si rudele apropiate.

Sanatate

Starea de sanatate va fi buna, cu conditia sa nu faca excese alimentare. Sensibilitatea hepatica persista intregul an, iar din august se pot reinstala brusc disfunctiile hormonale din 2010. Mai pofticiosi decat de obicei, vor fi "penalizati" ori de cate ori vor face excese alimentare. Se vor supune singuri unor diete aparent bizare, dar care ii vor ajuta sa-si purifice organismul. Din septembrie, vor reveni disfunctiile hormonale de la sfarsitul anului precedent.