Cariera

Intreg anul, toti nativii maturi vor avea multiple sanse sa se afirme din punct de vedere profesional. Vor calatori mai putin decat in anii anteriori, cu exceptia primelor doua luni. Chiar daca nu vor fi sustinuti de anturaj, vor munci mult si vor fi foarte pretentiosi cu partenerii lor.

Dragoste

Misteriosi si tandri, isi traiesc fara valva aventurile erotice. Din septembrie, partenerul de cuplu va deveni insa mult mai pretentios si este posibil sa apara frecvent conflicte minore, dar continue. In decembrie, iubirea se transforma in patima arzatoare! Lipsiti in general de rabdare, vor gasi resurse pentru a fi tandri, empatici si iubitori cu persoana iubita. Recunosc foarte greu ca sunt indragostiti, dar se vor plange continuu de hachitele partenerului.

Bani

In prima jumatate a anului, vor aparea diverse sanse de a prospera, mai ales in aprilie, iunie si iulie. Din septembrie, vor fi nevoiti sa apeleze la interventii speciale pentru a nu fi penalizati. Este necesar sa profite de toate sansele financiare, deoarece se vor mai bucura de venituri suplimentare ori de bani castigati mai usor prin septembrie. Desi muncesc mai mult, nu pierd sporurile numai datorita unor interventii.

Sanatate

Daca vor aparea dureri la nivelul picioarelor, este de preferat sa consulte un medic pentru imbunatatirea circulatiei periferice defectuoase. Unii nativi vor mai avea si probleme cardiace pana in septembrie. Muncesc atat de mult, ca nu au timp nici sa observe daca au vreo problema de sanatate. Cei maturi vor continua sa aiba unele probleme renale pana in septembrie, iar cei tineri vor fi deranjati doar de circulatia periferica defectuoasa.