UPDATE: Cititorii HotNews.ro ne-au trimis deja peste 200 de mesaje de multumire pentru mamele lor - cele mai frumoase dintre ele au fost premiate cu flori livrate direct acasa. Trimite-ne si tu astazi mesajul pentru mama ta si ai sansa de a-i trimite un buchet de flori oferit in ultima zi de concurs.

Flori pentru mama taFoto: webPR.ro

Iata cateva dintre mesajele castigatoare:

Liliana Vieru a primit mesajul:

Cred ca asa mi te voi aminti mereu - alergand la usa repede, repede si deschizand bratele a dor de mine - si trecusera doar cateva ore de gradinita, de scoala, de facultate, de servici "Mama, dar erau orele calvarului tau: «Oare e bine?», «Oare nu plange?», «Oare nu e trista?», «Oare ii e bine?» ... si acest... «Oare» era plasat in mijlocul unei liste atat, atat de lungi"

Cand ma intorceam de oriunde as fi fost plecata.. casa mereu mirosea a tine, Mama...!

A parfum de lavanda si lacarmioare... Tot ce era greu si rau ramanea la usa, disparand odata cu bratele tale larg deschise... si cu inspirarea aerului drag de la pieptul tau.

Pentru Ana Neacsu:

De cate ori ma gandesc la mama, imi vine, instantaneu, in minte imaginea mainii e i"Nici o alta mana, intalnita de-a lungul unei vieti, nu se poate compara cu mana mamei... Avea o moliciune, o caldura, un parfum, ... dar si o fermitate aparte... Fermitatea este acea calitate pe care mi-o amintesc cel mai des. Imi facea o placere nebuna sa ma plimb de mana cu mama, strabatand hai-hui strazile prin oras si "dezvoltand" o mie de subiecte, toate de "maxima importanta"... Se crease un joc tacit intre noi, la care consimtisem amandoua, fara sa vorbim vreodata despre asta. Mergand, incercam sa-mi desprind rapid mana, doar pentru a simti acea stransoare ferma, cu o incarcatura si o intensitate a sufletului revarsata ca o aureola numai in jurul nostru, parca spunand: "Unde incerci sa fugi?" si, tragand cu coada ochiului in sus, vedeam ivindu-se iarasi acel zambet, atat de drag mie... Zambetul jocului... zambetul mamei...

Adesea, luandu-ma prin surprindere, imi saruta scurt manuta, ca pe o icoana sfanta, continuand "subiectul de maxima importanta", ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Simteam atunci ca "imi sunt ingerii aproape"!

Pentru Aurora Frimu:

Acum nu sunt langa mama, sunt departe de ea si tocmai acei 1000 si ceva de kilometri care ne despart m-au facut sa-i transmit pe aceasta cale sentimentele mele de iubire, respect, afectiune fata de ea. Nu i-am spus niciodata c-o iubesc, i-am aratat acest lucru prin faptele mele, prin comportament, prin gesturi, dar uneori am si ranit-o, stiu asta, si acum ma doare tare acest lucru! Fiind si o mare iubitoare de flori (are sufrageria plina de flori cu care vorbeste zilnic si pe care le trateaza cu pe niste fiinte) ii transmit de aici, de departe, din Nicosia (Cipru) toata dragostea mea, prin intermediul d-voastra, acest buchet de iubire, presarat cu flori si cu afectiune! Te pupa, Raluca.

Simona i-a transmis mamei ei, Silvia:

Mereu ar trebui sa fiu acolo, langa tine, sa iti multumesc ca existi si sa iti spun cat de mult te iubesc, cat de importanta esti pentru mine si cate lucruri minunate m-ai invatat. De la a-mi impleti codite, pana la a iubi! De la a fi sincera, pana la a aprecia fiecare noua zi! De la a iubi florile, pana a invata sa ma iubesc si sa ma respect pe mine! Pentru toate astea tu, mamico, meriti TOTUL! Te iubesc!

Albu Ileana a scris:

Chiar si acum, cand eu mai am putin pana sa fiu bunica, ma percepi tot ca pe un copil ce trebuie ajutat. Imi platesti ochelarii (cred ca te invinovatesti ca am mostenit de la tine defectul de vedere, dar nu ai deloc dreptate), ma sponsorizezi la zugravitul casei, imi aduci mereu "ceva bun", imi cumperi fel si fel de ustensile casnice pentru a-mi usura existenta. Si cate si mai cate... Dragostea ta este unica, sacrificiul tau nu a asteaptat niciodata rasplata. Tu ai facut din mine un OM si pentru toate acestea,iti multumesc, iubita mama!

Inscrie-te si tu in concurs pentru a-i darui mamei tale un buchet de flori!