Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Arta sabrarii sampaniei

de Constantin Barbu     HotNews.ro
Luni, 16 mai 2011, 21:47 Life | Life

Dop de sampanie
Foto: Flickr / cozymax
Vremurile de capa si spada sunt de mult apuse. Obiceiul deschiderii sticlelor de sampanie cu sabia ramane insa de actualitate. Aflati din articolul urmator care sunt originile unei astfel de tehnici si, de ce nu, incercati-o singuri. Cine ar fi putut pune pret mai mare pe sampanie decat glorioasa armata napoleoniana? Nu exista bautura mai potrivita pentru a celebra succesele de pe campul de lupta ale husarilor francezi, cum nici azi sarbatorile importante nu trec fara a fi ajutate de clinchetul paharelor de cristal. Temuta armata a lui Napoleon Bonaparte ducea victorie dupa victorie si, dupa ce apele se calmau, bubuiturile tunurilor erau inlocuite de pocnetul sticlelor de sampanie. Citeste si comenteaza pe StyleReport.ro.
























552 vizualizari




ESRI

Ultimele articole din Life | Life

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi