Marcel Pavel a a incurcat versurile din strofa a doua a imnului national al Romaniei cu cele din prima, inlocuind "Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume / Triumfator in lupte, un nume de Traian!" cu "Acum ori niciodata croieste-ti alta soarta,/ La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani, si cruzii tai dusmani", scrie GSP.

Marcel PavelFoto: HotNews / DP

Marcel Pavel a afirmat insa ca, daca ar fi cantat versurile care contineau numele "Traian" s-ar fi interpretat politic, aluzie la numele presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

"Daca spuneam asta, se interpreta politic", a spus cantaretul.

Contactat miercuri de Realitatea TV, solistul nu a dat o explicatie clara, afirmand initial ca "Federatia mi-a dat o foaie" cu versurile, pentru ca ulterior sa spuna ca a ales sa cante cele doua versuri "cu intentia de a indemna echipa noastra la lupta".

"Este un indemn la lupta - a fost un mesaj catre acesti sportivi", a spus el.

Pe de alta parte, Marcel Pavel a afirmat ca i s-a "impus" ca, impreuna cu soprana Alexandra Coman, sa cante ambele imnuri "in timpul de trei minute".

Dupa un schimb de replici, cantaretul s-a luat la cearta cu ziarista de la Realitatea TV, pe care a acuzat-o ca da "cu pietre in imaginea" sa.

"Nu va pricepeti, daca nu va pricepeti ...", "Va pricepeti si la muzica acuma, vedeti-va de traba dvs, nu stiti nimic", i-a spus Marcel Pavel realizatoarei tv, dupa care a adaugat: "Sunteti penibila!", "Aveti obraznicia sa-mi spuneti mie ca am gresit".