Muzicianul britanic Noel Gallagher, fostul chitarist si compozitor al trupei Oasis, a catalogat operele dramaturgului William Shakespeare drept "vorbarie fara sens", informeaza nme.com, citat de Mediafax.

Amintindu-si de vizionarea spectacolului de teatru "Hamlet", cu Jude Law, Gallagher a explicat ca nu a inteles "in niciun moment despre ce este vorba in piesa".

"Ma gandeam: 'Stiu ca vorbesc in engleza, dar e o vorbarie fara sens'. Pot sa apreciez actiunea si faptul ca ei (actorii n.r.) au invatat toate acele replici, dar ... ce naiba se intampla", a declarat muzicianul.

Pe de alta parte, Gallagher a mai marturisit ca, daca ar fi primarul Londrei pentru o zi, ar renunta la interdictia privind fumatul.

"Fumez de cand eram adolescent si acum cei la fel ca mine stau pe afara. Ceea ce ma enerveaza este ca iarna sunt toti afara tremurand", a mai spus el.

Recent, Noel Gallagher a anuntat ca va lansa, in luna octombrie, un album si va sustine un turneu alaturi de noua lui trupa, High Flying Birds.

Noel Gallagher si-a anuntat plecarea din trupa Oasis dupa o cearta cu fratele sau Liam, pe 29 august 2009, chitaristul postand apoi pe site-ul formatiei britanice un mesaj in care afirma ca nu va mai canta alaturi de controversatul lui frate mai tanar. Noel Gallagher a decis sa ia o pauza mai lunga in cariera, dupa destramarea grupului Oasis, in vara anului 2009. Chitaristul britanic, care a compus piesele "Wonderwall" si "Live Forever" pentru Oasis, a sustinut in 2010 cateva concerte in calitate de artist solo, la Royal Albert Hall din Londra.