Cel mai nou single Vama, intitulat "Copilul care alearga catre mare", a fost lansat oficial saptamana trecuta. Cantecul poate fi descarcat gratuit de pe pagina de facebook a trupei. Protagonistul noului videoclip Vama este Victor Rebengiuc, aflat la prima aparitie intr-un clip muzical. Scenariul si regia ii apartin lui Tudor Chirila.

Victor Rebengiuc si Matei IonescuFoto: Vlad Plaiasu

Protagonistul noului videoclip Vama este Victor Rebengiuc, aflat la prima aparitie intr-un clip muzical. Marele actor a fost prezent la concertul de lansare de saptamana trecuta. La invitatia lui Tudor Chirila, s-a alaturat formatiei pe scena, fiind aplaudat minute in sir de sutele de fani ai formatiei Vama.

"Sunt foarte recunoscator ca mi-a inlesnit o aparitie intr-un gen nou mie. Mi-a placut foarte mult colaborarea", a declarat Victor Rebengiuc pe scena din Silver Church. Rolul copilului din videoclip ii apartine lui Matei Ionescu, in varsta de 5 ani, invitat si el pe scena.

Filmarile videoclipului au durat doua zile si au avut loc la Casino Sinaia si la Corbu, pe malul Marii Negre.

"Copilul care alearga catre mare" are si o varianta in limba engleza care va fi disponibila in curand pe pagina de Facebook a formatiei.

Videoclipul "Copilul care alearga catre mare" a fost produs de Libra Film si Agentia de Vise, cu sprijinul Primariei Municipiului Sinaia, prin amabilitatea domnului primar Vlad Oprea. Echipa de productie a fost formata din: Max Lemnij (imagine), Bogdan Craciun (Producator Executiv), Carina Sava (Producator Agentia de Vise), Adriana Racasan (Asistent de Regie), Vlad Plaiasu (Montaj & colorizare), Doina Levinta (Costume), Angi Dumitrescu (Styling), Andreea Adeline Badescu si Bianca Vesteman (Scenografie), Stefan "Skeletu" Lazarean si George "Jojo" Tinel Negrau (Suport tehnic VAMA).

Componenta formatiei VAMA este: Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - chitara, Gelu Ionescu - clape, Lucian Cioarga - toba, Dan Opris - bass.