Play Me Like A Violin este prima colaborare a rapperului american Snoop Dogg cu un artist din Romania, informeaza hahahaproduction.com. Melodia reprezinta si piesa de debut a Brigittei Balogh (Brighi), o oradeanca in varsta de 22 de ani, fosta concurenta la emisiunile "Se naste o stea" (Ungaria) si "Megastar" (Romania) si vocea trupei Sistem in ultimii doi ani.

Snoop DoggFoto: Captura YouTube

In varsta de doar 22 de ani, Brighi a inceput sa studieze muzica la 9 ani si a castigat numeroase premii in competitii muzicale nationale si internationale. Oradeanca a fost aleasa de casa HaHaHa Production sa realizeze o melodie alaturi de celebrul rapper american Snoop Dogg.

Videoclipul pentru melodia Play Me Like A Violin a fost filmat intr-un hotel de 5 stele din Milano, iar aparitia lui Snoop Dogg a fost realizata in Statele Unite. Scurtul pasaj al lui Snoop Dogg poate fi vazut incepand cu minutul 2. Pe YouTube, clipul a adunat peste 800.000 de vizualizari in decurs de o saptamana.

Snoop Dogg a fost nominalizat pana in prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo si a jucat in peste 35 de filme.