Trupa de thrash metal Slayer a anuntat recent ca Gary Holt, chitaristul trupei Exodus, o va insoti anul acesta pe toata perioada turneului mondial, inclusiv la Bucuresti, informeaza un comunicat remis redactiei. Gary Holt este unul dintre membrii initiali al trupei Exodus, alaturi de Kirk Hammet (Metallica) si de tobosarul Tom Hunting. Concertul Slayer are loc luni, 4 iunie, la Arenele Romane.

Gary Holt este unul dintre membrii initiali al trupei Exodus, alaturi de Kirk Hammet de la Metallica si tobosarul Tom Hunting, fiind singurul membru ai trupei care a ramas in componenta acesteia de-a lungul celor peste 30 de ani de existenta pe scena muzicala de thrash metal.

Celebrul chitarist a fost invitat de membrii trupei Slayer sa-i insoteasca in noul turneu, inclusiv la evenimentul de la Arenele Romane, tinandu-i temporar locul lui Jeff Hanneman, care in prezent se recupereaza dupa o operatie la bratul drept.

Concertul Slayer din 4 iunie reprezinta cel de-al doilea eveniment de warm-up pentru B’estfest Summer Camp 2012, care incepand cu editia din acest an va aduce in plus fanilor muzicii rock o scena dedicata exclusiv acestui gen muzical.

In deschiderea celor de la Slayer vor urca pe scena formatiile Avatar si H8.

Biletele pentru concertul Slayer mai sunt disponibile si astazi pe www.myticket.ro, urmand ca toata saptamana sa poata fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la cele doua categorii de pret: 80 lei pentru acces general si 120 lei pentru Golden Circle. In ziua concertului, acestea vor fi disponibile si la intrarea in Arenele Romane, la aceleasi preturi.