​HotNews.ro va prezinta lista melodiilor cantate de Linkin Park pe 5 iunie, in Berlin. Crawling, One Step Closer, In The End si Numb sunt cateva dintre melodiile care vor fi cantate si la Romexpo, pe 6 iunie, dupa ora 20:00.

Linkin ParkFoto: linkinpark.com

Organizatorii au anuntat zilele trecute suplimentarea cu 200 bilete la Golden Ring. Tichetele la concert sunt diponibile la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Ele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Setlist Linkin Park pe 5 iunie, in Admiralspalast (Berlin, Germany)

Faint

Papercut

With You

Runaway

Given Up

Blackout

Somewhere I Belong

New Divide

Lies Greed Misery

Points of Authority

Waiting for the End

Breaking the Habit

Leave Out All the Rest / Shadow Of The Day / Iridescent

The Catalyst

What I've Done

Crawling

One Step Closer

Burn It Down

In the End

Numb

Bleed It Out

(cu un pasaj Beastie Boys - Sabotage intercalat)

(sursa setlist.fm)

Vezi si ce melodii au cantat cei de la Linkin Park in concertele din ultimele saptamani.

Despre Linkin Park

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupa de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei sase membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a aparut in micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta impreuna cu Delson au inregistrat primul material, in 1996. Cei doi fusesera colegi de scoala. De-atunci, Linkin Park au vandut peste peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy din 6 nominalizari, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

"Cea mai mare greseala pe care o fac unii este aceea de a spune ca suntem doar o trupa de rock", spune chitaristul Brad Delson. "Noi consideram muzica noastra un hibrid a ceea ce am ascultat noi sase de-a lungul timpului. Titlul albumului nostru de debut, "Hybrid Theory" este de fapt numele pe care voiam sa-l purtam ca trupa si este rezultatul a sase moduri de a intelege muzica si a sase personalitati artistice distincte." Hybrid Theory a primit cu discul de diamant (10 milioane de exemplare in SUA) si a castigat multi-platina in multe alte tari.

Cel mai nou album Linkin Park, intitulat „A Thousand Suns”, a debutat direct pe locul 1 in Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare cu acelasi nume, „A Thousand Suns Tour”, a traversat 5 continente si 30 de tari, prilej cu care cei sase au cantat in fata a peste un milion de fani.

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, care va fi lansat in vara anului 2012. Formatia a decis sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca “O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost “A Thousand Suns”. Am incorporat mult sunet de chitara, rerene grandioase, dar si cateva elemente electronice grele. Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal“. Chester Bennington a mai dezvaluit ca, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. “Am scris mult despre relatii”, a explicat el. “Nu suntem o trupa politica, ci avem o puternica orientare sociala.”

In anul 2005, Linkin Park a pus bazele Music For Relief, o organizatie caritabila non-profit, care a adunat peste cinci milioane de dolari pentru victimele dezastrelor naturale. Suma de 2,2 lei din fiecare bilet vandut la concertul din Romania va merge catre Music For Relief. In acest moment, Linkin Park este trupa pe primul loc la numar de fani pe pe Facebook, cu peste 36 de milioane de „adepti”.