​A treia editie a OST FEST s-a desfasurat in weekendul trecut, aducand in fata celor 35.000 de fani (conform datelor oficiale), timp de trei zile, trupe ca Dimmu Borgir, Motley Crue, Europe, Manowar, Megadeth, Motorhead. Vezi cateva fotografii trimise de organizatorii evenimentului (click pe poza).

Foto:

Prima zi a festivalului a inceput cu trupa Armies Of Enlil, continuand cu Psychogod, White Walls, Exodus, Overkill si culminand cu Dimmu Borgir si Motley Crue. Prezenta exotica, celebrul Tommy Lee (bateristul Motley Crue) a facut a cantat la tobe suspendat cu capul in jos, din rollercoaster-ul lui impresionant.

Europe, una dintre cele mai ascultate formatii ale anilor '80, a urcat pe scena OST FEST sambata, in a doua zi de festival. Show-ul a fost deschis de catre cei de la Desant, urmati de juniorii de la Mistery - veniti tocmai din Australia, HolyHell, precum si de vedetele noastre rock autohtone - Trooper. Daca in prima seara de festival cireasa de pe tort a fost trupa Motley Crue si rollercoaster-ul lor, in a doua seara de festival audienta a fost lasata muta de catre „regii metalului” - Manowar, cei care detin recordul pentru ”cea mai zgomotoasa prestatie de pe scenele muzicale”. Basistul formatiei, Joey DeMaio, a tinut un discurs in limba romana si i-a facut unui fan bucurestean "educatia", aratandu-i cum se bea berea in stil "heavy metal" si lansandu-l apoi sa cante la chitara. Concertul s-a incheiat cu un show de artificii.

Cea de-a treia zi de festival a fost inceputa de Reborn, urmati de Metrock. Au urcat apoi pe scena Lake of Tears, W.A.S.P. si Megadeth, ultima seara de festival fiind incununata de chiar simbolul culturii rock - trupa britanica Motorhead.

In fiecare seara de festival, dupa incheierea spectacolului de pe scena principala, distractia s-a mutat pe scena secundara, publicul putand sa-i asculte pe Infected Rain, Finsterforst, Warchant, Claymore, Thornafire, Steelborn, Gothic, Syn Ze Sase Tri, Addiction, Incipient, Tiarra, Khors, Shifting Sands, Voodoo si Code Red.

Festivalul OST FEST s-a desfasurat in perioada 15-17 iunie 2012, la Romexpo Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events.