Raportul autopsiei rapperului Notorious B.I.G. a fost facut public de Institutul de Medicina Legala din Los Angeles la peste 15 ani de la asasinarea cantaretului american, informeaza Reuters.

Notorious B.I.G.Foto: Captura Youtube.com

Notorious B.I.G., pe numele real Christopher Wallace, a fost impuscat mortal la varsta de 24 de ani, in Los Angeles, in primele ore ale diminetii zilei de 9 martie 1997. Rapperul se afla intr-un automobil sport, pe locul din dreapta soferului, intorcandu-se de la o petrecere. In timp ce masina era oprita la un semafor, soferul unui alt autovehicul a deschis geamul si a tras 4 focuri de arma asupra rapperului.

Raportul autopsiei a fost eliberat de autoritati saptamana trecuta, fara a se anunta. Reuters a obtinut vineri raportul precizand ca din document reiese faptul ca Notorious B.I.G. a fost lovit in brat, in spate, in coapsa si in abdomen. Raportul arata ca impuscatura fatala a fost cea din abdomen, care i-a perforat colonul, ficatul, iar apoi, inima si plamanii.

Reuters informeaza ca dosarul crimei ramane deschis, atacatorul nefiind identificat pana in acest moment. Contactati de agentia de presa, reprezentantii Politiei din Los Angeles au refuzat sa comenteze.

Reprezentantii Institutului de Medicina Legala din Los Angeles au precizat ca raportul autopsiei a fost tinut secret din motive de securitate, insa politia americana a renuntat, in cele din urma, la regimul special.