Joe Cocker va sustine un concert pe 4 august, la Romexpo, prin care promoveaza cel mai recent album al sau ''Fire It Up'', informeaza organizatorii intr-un comunicat citat de Agerpres.

Joe Cocker (Cerbul de Aur, Brasov, 2005)Foto: Rompres

"Intrucat a mai vizitat Romania pana acum si de fiecare data a fost intampinat de mii de fani cu caldura si admiratie, Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album", se arata in comunicat.

Artistul britanic John Robert "Joe" Cocker, in varsta de 68 de ani, a mai concertat in Romania in 2005, la Festivalul "Cerbul de Aur".

Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale sunt sustinute de cele mai multe ori cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii. Celebrele sale piese 'You Can Leave Your Hat On', 'Unchain My Heart' sau 'Up Where We Belong' vor putea fi ascultate de fanii din Romania, alaturi de noile sale cantece de pe albumul 'Fire It Up'.

"A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura - 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit", a declarat artistul, citat in comunicatul organizatorilor.

Biletele pentru concert au preturi cuprinse intre 135 si 750 de lei si pot fi cumparate magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.