Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, va evolua joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului, care se va desfasura la Malmo, in Suedia. Cezar va intra in concurs, cu piesa "It's my life", de pe pozitia 17, inchizand cea de-a doua semifinala, anunta Agerpres.

Cezar OuatuFoto: Captura Youtube.com

Marti, in prima semifinala a competitiei, s-au calificat reprezentantii Moldovei, Lituaniei, Irlandei, Estoniei, Belarusului, Danemarcei, Rusiei, Belgiei, Ucrainei si Olandei.

Pe langa reprezentantul Romaniei, vor mai evolua pe scena din Malmo - PeR din Letonia cu piesa 'Here We Go', Valentina Monetta din San Marino cu 'Crisalide (Vola)', Esma & Lozano din Macedonia cu 'Pred Da Se Razdeni', Farid Mammadov din Azerbaijan cu 'Hold Me', Krista Siegfrids din Finlanda cu 'Marry Me', Gianluca din Malta cu 'Tomorrow', Elitsa Todorova, Stoyan Yankulov din Bulgaria cu 'Samo Shampioni (Only Champions)', Eythor Ingi din Islanda cu 'Eg A Lif ', Koza Mostra feat. Agathon Iakovidis din Grecia cu 'Alcohol Is Free', Moran Mazor din Israel cu 'Rak Bishvilo', Dorians din Armenia cu 'Lonely Planet', ByeAlex din Ungaria cu 'Kedvesem (Zoohacker Remix)', Margaret Berger din Norvegia cu 'I Feed You My Love', Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko din Albania cu 'Identitet', Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani din Georgia cu 'Waterfall' si Takasa din Elvetia cu 'You And Me'.

In marea finala de sambata seara se vor califica 10 piese, desemnate pe baza votului juriului si a publicului, care au contribuit fiecare la decizie cu 50%.

Romanii din tara nu vor avea dreptul sa voteze pentru Cezar Ouatu, in schimb romanii din celelalte tari care participa in concursul de joi vor putea sa voteze piesa noastra urmarind transmisiunea postului televiziunii publice din tara in care se afla.