Cezar Ouatu, reprezentatul Romaniei la Eurovision, a avut o prestatie buna in cea de-a doua semifinala si a obtinut calificarea in finala de la Malmo in ciuda faptului ca a avut probleme evidente cu casca. Ouatu a fost anuntat al patrulea. S-au mai calificat pentru finala: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Norvegia, Islanda, Armenia, Finalanda, Malta si Grecia.

Cezar Ouatu la EurovisionFoto: Captura TVR1

La finalul reprezentatiei lui Cezar Ouatu prezentatoare a spus glumind: "Every successful man has a woman under his skirt" :), cu referire evidenta la tinuta afisata de artistul roman.

Cezar a interpretat piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur)

Semifinala LIVE TEXT

UPDATE 23:37 Liniile telefonice pentru vot s-au inchis. Se asteapta rezultatele

UPDATE 23:16 Canta Cezar Ouatu

23:05 Canta reprezentantii Georgiei (15). Pe scena se afla reprezentantii Elevetiei cu You and me. Urmeaza Cezar Ouatu

23:05 Canta reprezentantii Albaniei (14). Inca doua melodii pana va intra in concurs Cezar Ouatu

22:54 Canta reprezentantii Ungariei (12)

22: 42 Grecia ridica sala in picioare cu o melodie ritmata cu influente folclorice (9)

22:35 Intra in concurs Bulgaria cu o melodie inspirata din folclor (pozitia 7).

22:20 A cantat Macedonia. Intra in concurs Finlanda. Urmeaza Malta

22:17 Canta reprezentantii Macedoniei.

22:10 Lituania deschide semifinala urmata de reprezentanta San Marino

UPDATE 22:00Incepe a doua semifinala Eurovision. Artisti din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elvetia, Georgia, Grecia, Armenia si Romania isi disputa cele zece locuri in finala alocate acestei a doua parti a competitiei. Cezar Ouatu va intra al 17-lea in concurs.

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare - toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla e scena de la Malmo Arena, in fata celor peste 10.000 de spectatori, dar si a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate.