Cezar Ouatu, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, avand numarul 14 in concurs, spune ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii.

Cezar Ouatu la EurovisionFoto: Eurovision.tv

Potrivit comunicatului TVR citat de Mediafax de reprezentantii TVR, Cezar "a cantat impecabil vineri seara la repetitia cu costume care a fost notata de juriul international de specialitate".

In Romania, evenimentul de la Malmo Arena va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 22.00.

"Este momentul pe care, practic, l-am dorit si l-am asteptat de cand am pus piciorul in Suedia. Dupa cele doua repetitii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Ma simt bine, sunt increzator in vocea mea, in piesa pe care o interpretez si in show-ul pe care noi, romanii, il aducem pe scena de la Malmo. Imi doresc ca in aceasta seara sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii si pe toti cei care ma apreciaza", a declarat Cezar inainte de finala Eurovision.

Dan Manoliu, in calitate de regizor al show-ului lui Cezar la Eurovision si de sef al delegatiei Romaniei, este de parere ca repetitia din seara de vineri a avut un mare potential de a-i aduce voturi artistului roman, fiind, in opinia sa, "cea mai buna repetitie de pana acum". Aceasta a fost si parerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat ca melodia "It's My Life" "s-a auzit impecabil aseara".