Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile fata de Marcel Prodan, managerul cantaretei Alexandra Stan, acuzat de santaj, informeaza DNA, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Marcel Prodan a fost audiat marti la sediul DNA Constanta, procurorii anticoruptie aducandu-i la cunostinta acuzatiile.

Procurorii anticoruptie de la Serviciul teritorial Constanta au inceput urmarirea penala fata de Marcel Prodan si fata de societatea pe care o administreaza Sc Maan Music Studio SRL, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de santaj.

Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca, in 15 iunie, invinuitul Prodan a exercitat violente asupra persoanei vatamate cu scopul de a o determina sa renunte la o suma de peste 40.000 euro pe care o pretindea de la acesta.

'Aceasta suma ar fi trebuit sa fie achitata partii vatamate in baza unui contract comercial incheiat cu SC MAAN MUSIC STUDIO SRL', se arata in comunicat.

Procurorii DNA instrumenteaza dosarul deschis pe numele lui Marcel Prodan, dupa ce a fost declinat de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

In 18 iunie, PICCJ informa ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au constituit o cauza penala ca urmare a plangerii penale formulate de cantareata Adriana Stan impotriva managerului ei artistic sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj.

'Din continutul plangerii se retine ca, pe fondul unor neintelegeri preexistente, partea vatamata a fost amenintata si lovita, in zilele de 14 si 15 iunie, de catre faptuitor, pentru a o determina pe aceasta sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si incasate de societatea al carei administrator acesta era', preciza PICCJ.

Alexandra Stan a declarat, in cadrul unor emisiuni tv, ca impresarii o foloseau pentru a produce bani, acesta fiind si motivul de la care a pornit conflictul cu Marcel Prodan finalizat cu agresiuni corporale.