Caravana Liberty Parade, deschisa de cele trei camioane pe platformele carora vor mixa 14 renumiti DJ, va pleca sambata dupa-amiaza, la ora 16.00, din statiunea Olimp si va aduna petrecaretii de pe litoral trecand prin Neptun, Jupiter si Venus, cu destinatia finala plaja ''Black Sea Arena'', informeaza Agerpres.

Pe parcursul paradei, vor mixa Just 2, Luca M, Andu Campu, Cristian Kruger, DJ Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen si Doi Deejay.

Pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn, zeci de mii de fani ai muzicii dance se vor afla, sambata seara, la cea mai mare petrecere in aer liber de pe litoralul romanesc, pentru o noapte magica in care se vor imbina energia si visarea.

La petrecerea carusel de la ''Black Sea Arena'' vor evolua, in total, 26 de DJi ce vor mixa live, intr-un mega-show de sunet si lumina, in camioane si pe o scena impresionanta, de 450 de metri patrati, flancata de 300 de metri patrati de led screen-uri. Boxele de peste 100.000 de wati vor rasuna peste plaja si mare, timp de 14 ore.

Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului ii aduce, cap de afis, anul acesta, la a XIII-a editie a festivalului ''Liberty Parade'' pe Alex Gaudino si Dr. Kucho, alaturi de DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu - cei doi DJ de la Request 629 si producatorii imnului Liberty Parade 2013, Deepside Deejays & Mona, precum si Radio Killer, Vali Barbulescu, Christian Green si Vika Jigulina.