Pe 24 iulie 2013, in Piata Constitutiei, grupul britanic IRON MAIDEN prezinta, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului Maiden England. In deschidere vor concerta grupurile VOODOO SIX si ANTHRAX.

Iron Maiden live 2013Foto: eventim.ro

Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment, au oferit ultimele informatii legate de vanzarea de bilete si accesul publicului la concertul Iron Maiden.

Bilete

In ziua concertului publicul va putea cumpara bilete si de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei. Eventim recomanda ca biletele sa fie cumparate din timp, pentru a evita cozile de la locatie. In ziua evenimetului biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Pret bilete:

Golden Circle - Pret normal - 255,60 RON

Silver Circle - Pret normal - 202,35 RON

Normal Circle - Pret normal - 170,40 RON

Acces public

In ziua concertului, 24 iulie, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face in doua zone de pe B-dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre B-dul Natiunilor Unite. Interdictii In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Restrictii de circulatie

In data de 24 iulie 2013, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei. Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12:00 - pana in data de 25 iulie 2013, orele 03.00, pe B-dul Libertatii, intre B-dul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie

Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe B-dul Unirii, intre B-dul I.C Bratianu si Piata Constitutiei incepand cu data de 24 iulie, orele 00.00, pana la data de 25 iulie 2013, orele 03.