Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, a iesit din coma indusa, miercuri, si este constient, medicii oprind administrarea de sedative. Potrivit directorului medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu, citat de Mediafax, liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, si-a revenit, miercuri, din coma indusa si este constient.

Conform acestuia, pacientul se afla "pe un trend ascendent", iar sedarea i-a fost oprita si a fost detubat. Totodata, Campineanu se afla in continuare sub supravegherea medicilor de la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Timisoara, unde este internat. Intrebat daca Mihai Campineanu va fi transferat la Bucuresti, Birsasteanu a declarat ca "deocamdata nu se pune problema aceasta".

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. Colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi acesta s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Duminica dimineata, Mihai Campineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Timisoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luand decizia de a-i monta doua stenturi pe artera pulmonara. De asemenea, Campineanu a fost supus si analizelor neurologice, specialistii fiind rezervati in privinta starii neurologice a artistului dupa infarctul suferit sambata noapte.

Luni, Mihai Campineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judetean din Timisoara, cu o ambulanta speciala, care asigura conditii de terapie intensiva pe durata transferului. La Spitalul Judetean, el a fost supus mai multor investigatii medicale.

Marti, directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu, declara ca lui Mihai Campineanu i s-au facut unele investigatii, un RMN, insa despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla in coma indusa de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea ca starea lui nu era "foarte incurajatoare", dar ca el nu are leziuni hemoragice cerebrale.