directia 5 isi vor lansa noul album "Zambetul face minuni" joi, 7 noiembrie pe scena din Hard Rock Cafe de la ora 21:00 in cadrul unui concert prezentat de Samsung Smart TV si SeeNow si organizat de BestMusic si Sprint Media.

Directia 5Foto: Smile Media

Trupa a declarat exclusiv pentru Bestmusic.ro:

"Am vrea sa va spunem, daca cumva intrebarea pluteste in aer, ca noi acestui disc ii dam nota 10, ca versurile discului nu sunt asa bla bla bla, bla ci sunt inspirate clar din ceea ce am trait noi in ultimul an, ca muzica nu a venit dintr-un exercitiu, ci s-a nascut din suflet cu putina coordonare a mintii.

Am facut toate acestea pentru ca intr-un fel am vrut sa ramanem alaturi de voi si alt fel ne chinuie talentul.

Totdeauna aici in Hard Rock Cafe atmosfera e diferita de orice alt club si am pregatit un concert diferit de ceea ce am cantat noi pana acum in club. Ne bucuram ca putem lansa discul in Hard Rock Cafe si nu avem altceva de facut decat sa ii asteptam pe oameni sa vina la concert!

directia 5 va iubeste!

P.S. discul se numeste "Zambetul face minuni" .

Biletele pentru concertul directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa si 100 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda de la unul la 20 de bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu PayPal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

www.seenow.ro/evenimentelive

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic si Sprint Media