Trio VGD

Trio VGD

Foto: Afis concert

Seara de jazz gazduita de Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) duminica, 9 februarie, de la ora 20.00, ii are ca invitati pe muzicienii de la Trio VGD (Mladen Spasinovici, Ştefan Benedict, Răzvan Cipcă).

Mladen Spasinovici este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Aurel Niculescu. Este laureat a numeroase concursuri naţionale, la secţiunea violoncel şi muzică de cameră, printre care Concursul Naţional „Mihail Jora” Bucureşti. Compune şi orchestrează lucrări camerale sau orchestrale pentru diverse ansambluri de profil din ţară. A colaborat cu maeştrii Johnny Răducanu şi Marius Popp, cu regizorii Radu Mihăileanu şi Dan Piţa.

În prezent este solist instrumentist şi şef de partidă (violoncel) în orchestra Operei Naţionale din Bucureşti, unde activează de peste 5 ani.

Ştefan Benedict este un rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, care are în CV-ul muzical numeroase colaborări atât cu tinerii muzicieni de jazz din Bucureşti, cât şi cu unii dintre muzicienii consacraţi din peisajul muzical românesc. "Este o adevărată onoare să ai şansa să cânţi pe aceeaşi scenă cu oameni care au schimbat în bine destinele muzicii în România, cât şi cu aceia care cu siguranţă îl vor schimba la rândul lor în viitorul apropiat.", a declarat Ştefan Benedict într-un interviu la Radio Guerrila în aprilie 2013.

Răzvan Cipcă este un chitarist autodidact în vârstă de 17 ani. Este elev la clasa de jazz a lui Capriel Dedeian. Este considerat de maestrul Dedeian unul dintre cei mai talentaţi elevi ai săi, cu un potenţial deosebit, care va avea cu siguranţă o carieră strălucită în jazz.

Intrare: 20 Ron. Rezervări la nr. de telefon: 0769.288.120