Goran Bregovic, impreuna cu "Wedding and Funeral Band", aduce pe 6 martie, la Sala Palatului, un show grandios si pasional. Spectacolul "Champagne for Gypsies", poarta numele celui mai recent album Bregovic. Albumul "Champagne for Gypsies" a adus in atentia publicului colaborari inedite ale lui Goran Bregovic cu Gipsy Kings sau Gogol Bordello. Alegerile lui Bregovic s-au dovedit inspirate, deoarece albumul a fost primit cu entuziasm pe plan international.

Goran BregovicFoto: Hotnews

"Acest album (Champagne for Gypsies) a aparut ca urmare a presiunii extreme la care a fost supusa etnia rroma in Europa (expulzati din Franta si Italia, case incendiate in Ungaria, batuti violent in Serbia). Tiganii nu sunt o problema a acestei lumi, ei au fost intotdeauna o parte dintre talentatii acestei lumi. Acest album este un toast pe care il inchin talentului lor, care a inspirat compozitorii de-a lungul secolelor", a declarat Goran Bregovic.

Unicitatea si pasiunea cu care face muzica l-au transformat pe Goran Bregovic intr-un icon al Balcanilor, primit pe toate meridianele cu ovatii, iar publicul a fost de fiecare data cuprins de extazul muzicii sale. Los Angeles Times nota dupa concertul lui Bregovic: "Un spectacol incarcat de emotie, fascinant si incitant".

Accesul publicului in sala de spectacol se va face incepand cu ora 18.30. Organizatorii fac apel la spectatori sa respecte conditiile de acces, pentru a evita situatiile neplacute. Astfel, este interzis accesul in sala de spectacol cu aparate foto profesionale si semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video profesionale. Copiii cu varsta pana in 7 ani, au acces gratuit la eveniment, daca sunt insotiti de parinti.

"Champagne for Gypsies" - un show frenetic, trei ore de exuberanta si pasiune balcanica! Joi, 6 martie, ora 19.30, la Sala Palatului. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Statia de Metrou Unirii 1, online pe www.vandbilete.ro,www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si in magazinele partenere. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 100 de lei categoria a II-a, 50 de lei categoria a III-a.