Organizatorii burn Residency 2014 sunt in cautarea viitorului DJ Superstar si au hotarat sa mai acorde o sansa aplicantilor care aspira la o experienta de neuitat in Ibiza. Cea mai mare competitie globala de DJ a extins termenul limita pentru incrierea in competitie. 22 martie este noul termen limita, deci mai sunt 14 zile in care pasionatii de muzica electronica sunt invitati sa se inscrie in cursa pentru o experienta care le poate schimba viata.

burn Residency 2014 Foto:

Competitia online de mix-uri este inca in plina desfasurare. Cine si-a imaginat cum ar fi sa mixeze alaturi de cei mai buni DJ ai lumii ¬ mai are timp pana pe data de 22 martie 2014 sa se inscrie la prima etapa a competitiei online de mixuri ¬ burn Residency.

Urmatoarele etape:

Pana acum mai mult de 400 DJ din toata tara s-au inscris in prima etapa! Cine vrea sa fie unul dintre ei, este invitat sa acceseze aplicatia burn Residency, sa-si inscrie mixul si sa isi invite toti prietenii de pe Facebook sa il voteze.

Dupa incheierea etapei de inscriere, cele mai votate 50 de mixuri vor fi ascultate de juriul din Romania, care va decide cine merita sa ajunga in TOP 5 DJ care merg in etapa finala locala, la burn Mix Off Event, din primavara 2014.

Ce face castigatorul de la Mix Off Event:

Juriul din Romania va selecta cel mai bun mix din TOP 5 in cadrul Mix Off Event, unde cei 5 vor mixa live pentru a-si demonstra talentul. Castigatorul va merge la Bootcamp in Ibiza si va mixa alaturi de cele mai mari nume ale muzicii electronice. Nu numai ca acesta va ajunge pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, dar va avea sansa sa mixeze cot la cot cu cei mai buni DJ din intreaga lume, in cele mai prestigioase cluburi partenere burn Residency 2014: Privilege, Sankeys, Cafe Mambo and The Zoo Project.

Mentorii programului de anul acesta vor fi alaturi de ei - Pete Tong si Carl Cox - legendarii DJ cunoscuti pentru rezidentele lor la cele mai prestigioase cluburi, propriile afaceri sau emisiunile radio.

Provocarea nu se termina aici - cel mai bun DJ din intreaga lume va castiga o rezidenta de 100.000 euro ¬ o adevarata rampa de lansare pentru viitorul DJ Superstar!

Pentru mai multe detalii despre burn Residency, vizitati: www.facebook.com/burnEnergy.

DESPRE BURN STUDIOS

burn studios este platforma de muzica a burn energy. Este in continua cautare de noi talente si noi mijloace de expresie, alaturi de genurile muzicale progresive si creative, oriunde s-ar afla ele. Nu sunt avocatii niselor si nici judecatorii mainstream-ului, intrucat creativitatea nu cunoaste limite, reguli si bariere.