Pe 12 August, pentru prima data in Bucuresti, legendara trupa Testament va sustine un concert de exceptie la Arenele Romane. Cunoscuta ca una dintre cele mai populare formatii americane de metal, Testament a fost printre primele trupe care a ajuns in mainstream, odata cu lansarea discului Big Four of Thrash. Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson si varul sau, vocalistul Derrick Ramirez , in anul 1983, in San Francisco Bay Area, activand initial sub numele de Legacy.

Testament_posterFoto: webPR.ro

Toate ingredientele vitale care au facut trupa Testament sa exceleze vor fi prezente in super-show-ul de la Bucuresti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitara, acordurile ametitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit "ceasul atomic") si Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitatile sale remarcabile la bas. Cu alte cuvinte, se anunta o vara incendiara in care iubitorii de thrash metal vor fi rasplatiti cu un concert exploziv si plin de surprize.

Accesul publicului se va permite de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, la pretul de 92 RON.

Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la ARTmania Festival Sibiu 2014. Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;

Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);

Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);

Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.

Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!