Noora Noor, regina soul a Norvegiei si una din revelatiile muzicale ale Europei, va sosi in premiera in Romania in cadrul WonderDay cu un concert neo-soul, parte a povestii live a Zilei Minunilor! Artista se alatura astfel lui Asaf Avidan in primul eveniment-concept din Romania pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia!

Noora NoorFoto: webPR.ro

Noora Noor, una dintre cele mai apreciate artiste ale stilului soul international, si-a inceput cariera muzicala la varsta de 8 ani, pana la varsta de 15 ani avand deja primul contract semnat cu casa de discuri Warner Music. Albumul sau de debut, “Curious”, a fost lansat in anul 1999 si a devenit la scurt timp unul dintre cele mai importante materiale de R&B si soul norvegian. Albumul a cunoscut un mare succes la nivel international, inclusiv in Japonia unde a fost vandut in zeci de mii de copii.

Cinci ani mai tarziu, Noora Noor lanseaza albumul „All I am”, material ce s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate la nivel mondial. Printre piesele incluse pe noul material se numara si melodii compuse de artista in colaborare cu compozitori si producatori din Statele Unite si Marea Britanie. Urmatorul album, “Soul Deep” a fost inregistrat in San Jose, California alaturi de unii dintre cei mai renumiti producatori soul si blues de pe continentul american. Noora Noor s-a remarcat si prin colaborari celebre, printre care se numara implicarea alaturi de Madcon pe albumul „So Dark the Con of Man”, dar si interpretarea personajului Maria Magdalena in faimoasa productie „Jesus Christ Superstar.” Printre cele mai cunoscute piese ale artistei soul se numara: Official (Curious), Need You (Curious), Zeros (All I Am), Forget what I said (Soul Deep), Funky Way (Soul Deep), What man have done sau Gone with the wind, piesa fiind interpretata si in cadrul faimosului concurs de muzica, Eurovision.

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alaturi de Asaf Avidan si Noora Noor, in cadrul WonderDay vor sosi artisti in premiera in Romania, productii artistice originale, toate acestea fiind plasate intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. Publicul va avea ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intregul domeniu, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Early-Bird: 99 lei in perioada 5 martie – 5 aprilie;

Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;

On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Noora Noor - Forget What I Said