Joi, 10 aprilie, We Singing Colors lanseaza, in Energiea, primul album din cariera: "Made of wool, made of heavy metal". Si pentru ca e primul album, e si intrare libera pentru toata lumea.

"Da, ne-am hotarat sa scoatem primul album, care se cheama ca si noi, 'Made of wool, made of heavy metal'. Avem numele asta de ceva timp fixat in minte, ce-i drept, era putin mai lung inainte, dar dupa cateva pahare de vin cu un barbos important din muzica romaneasca am ajuns la varianta asta. E ceea ce defineste We Singing Colors din toata aceasta perioada: un amestec de gingasie si abrupt, din care incercam sa distilam ce e mai important pentru noi in momentul asta, si anume, melodia" - We Singing Colors

Acest album este adresat inclusiv tipului de la ultimul concert We Singing Colors, "care ne-a zis ca avem voci de extraterestri, dar si pentru cel care mai are timp sa citeasca o carte in parc, crezand ca va schimba ceva prin gestul fin cu care da pagina. Nu este un album de heavy metal, desi personal ne-ar fi placut o piesa si asa".

Pe "Made of Wool, Made of Heavy Metal" veti gasi piesele cele mai importante de pana acum, unele cantate in concert deja, altele cu videoclip, dar si piese nou-noute, cum e "Far, Far, Far", care a intrat deja in playlisturile radiourilor online.

Albumul a fost inregistrat in mai multe etape, in mai multe studiouri din Bucuresti, cum ar fi Next Dog Studio si The Great Below. De mixat si master s-au ocupat pe rand, Marius Costache (Next Dog), Andrei Robin Proca (The Great Below) si Aivaras (Space Magnetic Studio / Belgia).

"Made of wool, made of heavy metal" va putea fi cumparat la concertul de lansare in varianta CD audio, iar ulterior de pe principalele shop-uri de muzica online.

La concertul de lansare din Energiea vom avea si 3 invitati speciali: VJ Caterina Medicina, (www.facebook.com/vjcaterinamedicina), care se va ocupa de luminile si culorile show-ului, Platonic Scale (www.facebook.com/platonicvictor), ne va introduce in starea care trebuie pentru concert, iar nu in ultimul rand, Andrei Fantana (Robin & The Backstabbers), pata de sexy si culoare a serii :)

Cine sunt WE SINGING COLORS

Pornit initial ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams), in 2010, We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum are 3 membri: pe Andrei Hategan la voce si chitara, Roxana Niculae la voce, clapa si alte jucarii si Vlad Ionescu la tobe.

La imbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive si muzica bazata mult pe armoniile vocale, gasim We Singing Colors. Pentru ei, cel mai scump instrument muzical e sufletul, care sta la baza tuturor pieselor lor.

Exploreaza si experimenteaza tinuturi muzicale diverse, isi scriu propriile povesti si spera ca lumea sa intre in ele. De la instrumentele folosite (chitara, clapa, dar si mini-instrumente ca triola, oua, chimes) pana la locurile in care au sustinut concertele. Cluburi, cafenele, festivaluri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Targu-Mures, Cluj, Chisinau, dar si locuri mai putin obisnuite: pe acoperisuri, in parcuri, in taxi.

Piesa "Day for my eyes" a fost scrisa intr-o zi de iarna si cantata prima oara in public intr-un taxi. A atras atentia unui blog din State si a fost publicata http://thetaxitakesontheworld.com/News/Post/we-singing-colors-taxi

Piesa lor in romana "Cantec de seara" a fost inclusa in compilatia MAP, care reuneste 40 de trupe din intreaga lume. Astfel, We Singing Colors ajungea singura trupa ce de-a lungul timpului care a avut 2 piese in aceasta compilatie.

www.guardian.co.uk/music/musicblog/2012/nov/15/music-alliance-pact-november

Piesa "Good Days, Bad Days" a fost recent difuzata la un radio din America: www.facebook.com/photo.php?v=740138369337903&set=vb.136344156383997&type=2&theater

Videoclipuri oficiale:

CONTACT:

Site: wesingingcolors.wix.com/band

Facebook: www.facebook.com/wesingingcolors

E-mail: wesingingcolors@yahoo.com

We Singing Colors - Good Days, Bad Days