Bestmusic continua seria de concerte cu trupe de top la Hard Rock Cafe. Dupa aniversarea a 15 ani de activitate intr-un mega-spectacol la Sala Palatului, trupa Taxi se intoarce in mijlocul publicului bucurestean printr-un concert in cadrul intim de club, la Hard Rock Cafe. Joi, pe 10 aprilie, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neac;u, Kerezsi Csongor si Darius Neagu revin pe scena HRC pentru traditionalul concert de sezon.

Poster_taxiFoto: webPR.ro

Avand la activ opt albume, videoclipuri celebre, nenumarte aparitii tv, concerte in sali mari, premii de diferite facturi, Taxi este o trupa de live, care se savureaza in concertele de club. Cine nu a vazut Taxi in club, nu cunoaste trupa indiferent cate albume a ascultat.

Umorul marca Teodorescu, abilitatea acestuia de a provoca, de a chema spectatorii in show, piesele satirice si melodiile de factura romantica fac din Taxi una dintre cele mai gustate trupe de live din Romania.

Asadar, pe 10 aprilie, Taxi vine la Hard Rock Cafe, aducand totodata cel mai nou album, lansat cu ocazia aniversarii, "15".

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul TAXI din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.

Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare si la concertul COMPACT de pe 3 aprilie de la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa, scapandu-te de drumul pana la club sau de telefonul pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor, asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau la tel. 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Pe langa show-ul TAXI, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente in direct cat sau inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts - www.bestmusic.ro

Parteneri media: Timesnewroman, Ziarul Ring, Libertatea, Magic FM, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, infomusic.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Orasulm.eu, Iconcert, InOras.ro, Traiestemuzica, Musicnights.ro si PORT.ro