Dupa concertul sold out din ianuarie si datorita cererii mari de bilete, ZDOB SI ZDUB revin la Hard Rock Cafe "by public request", joi, 8 mai 2014, de la ora 21:30! Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.

Poza trupaFoto: webPR.ro

Cel mai recent album, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Pentru concert s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in reteaua de magazine UMAN din toata tara, la Hard Rock Cafe:

- 80 de lei, VIP, cu loc la masa (disponibile doar pe iaBilet, La Hard Rock Cafe si in reteaua UMAN)

- 60 de lei, Acces General, cu loc in picioare in fata scenei

Biletele cu loc in picioare se pot gasi si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro dar si pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in toate punctele clasice de vanzare de bilete din toata tara (Diverta, Germanos, Magazinele Vodafone si Orange, Magazinul Muzica etc..)

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul ZDOB SI ZDUB din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.

Pe langa show-ul ZDOB SI ZDUB, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Un eveniment recomandat de ROCK FM

Parteneri: ROCK FM , METALHEAD.ro, Indoor Media, Timesnewroman, Libertatea, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Orasulm.eu, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, Maximumrock, Traieste Muzica, Bucuresteni.ro, InOras.ro, MusicNights.ro si PORT.ro