METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul "The Road To Kavarna Rock Festival".

Kavarna RockFoto: webPR.ro

Concursul se va desfasura in cinci etape, dupa cum urmeaza:

- ETAPA I - 23 aprilie - 6 mai - Trupele se inscriu trimitand un e-mail la contact @ metalhead.ro cu subiecetul "The Road To Kavarna Rock"

- ETAPA II - 6 mai - 13 mai Pe pagina de Facebook a Evenimentului, fanii voteaza trupele inscrise iar primele 30 de trupe vor fi supuse votului juriului*. Din cele 30 de formatii, juriul alege 12 trupe care se califica in semifinalele live.

- ETAPA III - prima semfinala live - 16 mai Club Colectiv - Primele 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala

- ETAPA IV - a doua semifinala live - 30 mai Club Colectiv - Inca 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala

- ETAPA V - 14 iunie Club Colectiv - Cele 6 trupe calificate canta live iar 2 dintre ele, alese de public si de juriu, vor merge la Kavarna Rock !

Intrarea la cele 3 concerte live este libera. Castigatorii vor fi anuntati in 3 zile de la marea finala.

Alte informatii utile:

Votul publicului va reprezenta 50% din nota finala acordata in cadrul concursurilor live. Modalitatea de vot a publicului este foarte simpla: fiecare din cei prezenti la concertele live va primi la intrare o bratara unica iar dupa concert, la plecare, acestia pot sa-si depuna bratara intr-unul din cele 6 boluri de la intrare, votand astfel una din trupele prezente pe scena.

Trupa situata pe locul 3 va fi considerata trupa de "backup" si va inlocui in line-up-ul Kavarna Rock oricare din primele 2 trupe in caz ca apar probleme neprevazute cu trupele castigatoare pana pe 27 iunie.

* Juriul este compus din:

- Titus Constantinescu - Bestial Records

- Traian Popescu - Romanian Thrash Metal Club

- Mihai Coro Caraveteanu - Axa Valaha

- Alex Revenco - Jurnalul National

- Razvan Manta - IaBilet

- Ionut Buha - Bestmusic.ro

- Stefan Zaharescu - METALHEAD.ro

- Emil Ionescu - METALHEAD.ro