Pe 8 mai, la cererea publicului, Zdob si Zdub revin la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un concert incendiar dupa ce precedentul show din ianuarie a fost sold out! Biletele se vand ca painea calda asa ca momentan mai sunt disponibile la masa doar 30 de bilete care pot fi gasite pe www.iabilet.ro, in magazinele UMAN si Senia din toata tara, in Clubul Rockstadt din Brasov si la Hard Rock Cafe la pretul de 80 de lei.

Zdob si ZdubFoto: webPR.ro

Biletele cu loc in picioare in fata scenei la pretul de 60 de lei pot fi gasite in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro dar si online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.

Cel mai recent album, "Basta Mafia", lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Pana la sfarsitul sezonului concertistic, BestMusic Live Concerts va invita la Hard Rock Cafe la Beatles'n'Jazz cu Adrian Nour si Cantaloop pe 9 mai, si la concertele CARGO de pe 15 mai, Celelalte Cuvinte depe 22 mai si la concertul VAMA de pe 29 mai.

Puncte fizice de vanzare iaBilet :

Bucuresti - Uman Shop din Baneasa Shopping City si George Enescu 30 colt cu Magheru, Standul Senia din magazinul Muzica

Cluj si Iasi - Uman Shop din Iulius Mall

Brasov - Uman Shop (str. Muresenilor nr 3) si Rockstadtd (str. Lucian Blaga nr 13)

Constanta - Magazinul Senia (str. Stefan Mihaileanu nr 7)

Timisoara - Uman Shop (str. Augustin Pacha nr. 2)