Sambata, 10 mai Open Pub(Tunari 65) va gazdui un concert al trupei Unplugg me. Constituit dintr-o voce, o chitara si o vioara, trupa duce mai departe povestea Krypton Unplugged, un proiect inceput in septembrie 2012, care s-a bazat pe maniera acustica de interpretare a pieselor care au creat, in timp, identitatea si personalitatea trupei Krypton.

Krypton - unpluggFoto: webPR.ro

Unplugg Me este o trupa noua, care isi propune sa se pozitioneze in zona artistica avand personalitate proprie, ceea ce inseamna piese noi, compozitii proprii. Pentru o vreme, repertoriul va cuprinde si piese din perioada anilor '90 ale trupei Krypton.

"Legatura mea cu Krypton este evidenta: incepand cu 1989 am fost vocea care a dat identitate Krypton-ului, iar prin pozitia castigata atunci de trupa in peisajul rock romanesc am primit din partea publicului 'pecetea' acesteia, devenind 'Gurita de la Krypton", spune solistul vocal Gabi "Gurita" Nicolau.

El adauga ca trupa ''Scoate-ma din priza (sau cum zice englezu' - Unplugg Me) nu este doar un 'proiect', care ascunde in semnificatia lui ceva temporar, cu o anumita durata de functionare'', pentru ca intentia lor ''este clara: 'Sa devenim vesnici!''.

E clar! Pe ''Gurita'' nu-l poate scoate nimeni ''din priza''! Ba mai mult, a bagat ''in priza'' inca doi tineri, care ii sunt alaturi in formula Unplugg Me - Serban Matei (chitara) si Marina Pingulescu (vioara).

Ne vor povesti mai multe incepand cu ora 21:00 la Open Pub. Va asteptam sa le spunem impreuna Bun Venit, sa ne bucuram de povestile lor si sa avem o seara absolut minunata.

Data si ora: Sambata, 10 Mai, Ora 21:00

Locul: Open Pub (Str. Tunari nr 65)- Langa Metrou Stefan cel Mare

Concert: Unplugg me

Intrarea: 20 Lei

Referinte:

http://www.openpub.ro/

https://www.facebook.com/openpubbucuresti?fref=ts