Daca simti ca te strange cravata si te sufoca biroul, daca incerci sa scapi de zgomot si de trafic, sau pur si simplu vrei sa te eliberezi de rutina zilnica, jmEvents te invita la Caffe Festival – EUROPAfest 2014, intre 9 si 23 mai. Ia-ti prietenii si vino sa te relaxezi in acorduri de jazz si blues la Ibis Caffe si Marul de Aur.

Caffe FestFoto: jmEvents.ro

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera consumatorilor de jazz si blues, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca. Timp de 2 saptamani, Ibis Caffe si Marul de Aur vor gazdui evolutii live extraordinare si improvizatie la scena deschisa ale numelor actuale din muzica care sustin concerte si jam sessions in mijlocul publicului.

Editia 2014 reuneste in concerte extraordinare stiluri diferite, o sansa perfecta de a face cunostinta cu muzica din Europa / SUA si cu reprezentantii ei de marca. Cu un amestec bine proportionat de blues, funk, soul si muzica jazz trupa Vassilis Blue Sotiriou & The BRB, cu muzicieni din Grecia si Elvetia, va deschide Caffe Festival pe 9 mai, la Ibis Caffe. Tot pe 9 mai povestea continua la Marul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders, originara din UK / Australia, care imbina intr-o maniera originala influente de jazz si soul. Agenda completa este disponibila pe site-ul EUROPAfest incepand cu 5 mai.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente destinat mai ales celor care vor sa se relaxeze dupa o zi de munca intr-un spatiu inedit al muzicii, interactiunii si al improvizatiei. Concertele tinute pana tarziu in noapte, farmecul unui spatiu in care muzica intalneste mici placeri precum un pahar de vin sau o conversatie cu muzicienii, vor asigura cateva ore de rasfat celor care au ales sa evadeze din cotidian.

Gusta aroma acordurilor de jazz si blues la Ibis Caffe si Marul de Aur.

Doar la Caffe Festival – EUROPAfest redescoperi esentele tari ale muzicii de calitate!

EUROPAfest este singurul festival din Europa care reuneste intr-un singur eveniment jazz, blues, pop si clasic. Sub sloganul “It’s all about live-quality-music!” ! acesta ofera intre 8 si 24 mai o agenda bogata.

Informatii complete:

www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest