Paula Seling a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca publicul Eurovision va veni in Romania anul viitor le va fi tuturor 'ghid personal', potrivit Agerpres.

Acesta a fost raspunsul pe care cantareata romana l-a dat la intrebarea 'Daca o sa castigati Eurovision anul acesta, va veti apara titlul sau veti fi prezentatori la Bucuresti?'. De asemenea, Paula Seling a fost avertizata ca, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie sa stie limba franceza. 'Un petit peu', a raspuns Paula Seling.

Ea a facut referire si la tinta sa, alaturi de Ovi, la editia de anul acesta a Eurovision. 'Ne apropiem', a spus Paula Seling. Cei doi artisti au spus ca vor sa creeze miracole in Finala concursului european de sambata, 10 mai. 'Asa ca votati pentru echipa Miracle!', au concluzionat cei doi artisti.

Cei doi au tras la sorti in ce parte a finalei vor concura, urmand sa cante in prima parte a finalei de pe 10 mai. Paula Seling si Ovi s-au calificat, joi seara, in finala, dupa ce au concurat in cea de-a doua semifinala a concursului.

Paula Seling si Ovi sunt a doua oara la concursul Eurovision, dupa ce in 2010 s-au calificat pe locul al treilea cu 'Playing with Fire'. De data aceasta, Paula Seling si Ovi au adus pe scena de la Copenhaga un pian circular, proiectii impresionante si o holograma, dar si efecte pirotehnice.