In perioada 13 - 16 mai EUROPAfest - Caffe Festival isi continua seria de concerte in spatii neconventionale, povestea avand de aceasta data ca personaje principale artisti din SUA, UK, Japonia, India si ca tema centrala jazz asezonat cu pop. Pe 13 si 14 mai, de la ora 20:00 Ibis Caffe gazduieste evolutii inedite ale trupei 2 for the Road. Liderul trupei, Radha Thomas, originara din SUA, se remarca prin stilul unic in care isi interpreteaza compozitiile, fiind in prezent una dintre cele mai apreciate voci din India. Vei gasi dinamism, originalitate si explozie concentrate pe o singura scena.

D'lysFoto: jmEvents.ro

Cantareata si compozitoarea de origine britanica D’lys, deseori comparata cu Tracy Chapman, va sustine alaturi de trupa sa doua concerte: pe 15 mai, ora 20:00, la Ibis Caffe, iar pe 16 mai, ora 20:30, la Marul de Aur (rezervari la 0742 582 728). Cantand un gen muzical greu de definit intr-un singur cuvant, artistii imbina indie, soul si pop, amintind de Sonique.

Tot pe 15 mai, de la ora 19:00, dar de aceasta data la Sibiu, pianista japoneza Momoka Masuda, o artista desavarsita, recunoscuta pentru talentul sau, revine in Romania concertand alaturi de Filarmonica de Stat din Sibiu. Recitalurile artistei inseamna poezie, vibratie, emotie la intensitate maxima trezind amintiri si creand altele noi. Pretul unui bilet este de 20 de lei, studentii au reducere 50%.

Spectatorii concertelor desfasurate intr-un spatiu neconventional precum Ibis Caffe beneficiaza de un pachet special care include intrarea la concert si o bautura la alegere - vin / bere / cafea / ceai / racoritoare, la pretul de 39 de lei / persoana. Grupurile de min. 5 persoane au reducere, 35 lei, iar la studenti acelasi pachet este 30 lei. Rezervarile se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110.

Sub sloganul "It’s all about live-quality-music!" EUROPAfest 2014 se deruleaza intre 8 si 24 mai, oferind concerte de jazz, blues, pop si clasic cu peste 300 muzicieni din 45 tari. Agenda festivalului este una atractiva si conceputa special pentru publicul iubitor de muzica buna si frumos.

Fun.: We Are Young ft. Janelle Monae Official Video (D'lys Cover)

Detalii despre concertele viitoare si bilete se gasesc pe site-ul www.jmEvents.ro.

Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest