Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 21:30. Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Dupa un amplu proiect acustic - Trup si suflet - ce a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din Bucuresti si un turneu national in nu mai putin de 12 orase din intreaga tara, a venit vremea ca trupa sa apara in fata publicului cu noi piese.

CC - in Hard RockFoto: webPR.ro

Asta lume si Muza mea sunt, intai de toate, doua piese de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupei, fiind diametral opuse, prin ceea ce reprezinta.

Despre Asta lume, piesa care da si numele concertului, Calin Pop spune urmatoarele:

"Asta lume a fost compusa in prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident si structura complexa, Asta lume este lumea care ne inconjoara si care, de multe ori, ajunge sa umileasca, sa neindreptateasca si sa condamne cu nepasare conditia umana, o lume care ''nu e a mea'', a noastra. O piesa mai lunga, care ne reprezinta pe toti.

Muza mea a fost realizata in partea a doua a anului trecut, in perioada in care trupa pregatea concertul acustic de la Cinema Patria.

Este o piesa interpretata in maniera acustica, ce a fost cantata in premiera la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trairile complicate si dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muza, care i-a calauzit in timp inspiratia pe drumuri intortocheate si pline de rascruci", adauga Calin Pop.

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul "Asta lume", atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput si multe altele.

De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN si Senia din toata tara:

UMAN: Bucuresti - Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi - Iulius Mall, Timisoara - in UMAN Shop si Brasov - Muresenilor nr. 3

SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7) ; Club Rockstadt: Brasov (Lucian Blaga 13)

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Un eveniment oferit de METALHEAD si Gala cu sprijinul ROCK FM

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro si din magazinele partenere asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Celelalte Cuvinte- Pasarea de Plumb