Concertul pe care Celelalte Cuvinte il va sustine joi, 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti va fi ultimul concert pentru o perioada mai lunga de timp, trupa dedicandu-se in urmatoarele luni compunerii unui nou material discografic. "Dupa un turneu national de 14 orase cu proiectul acustic Trup si Suflet, trupa simte nevoia sa se concentreze pe un nou album si sa isi dedice timpul procesului de creatie. Astfel, vom sustine un ultim concert la Hard Rock Cafe, inainte de o pauza mai lunga.", declara Calin Pop.

Tuborg Greenfest - Rock the CityFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Evenimentul intitulat Asta lume va prezenta fanilor doua piese de pe viitorul album, doua compozitii de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupe.

Piesele ce poarta numele Asta lume si Muza mea vor fi cantate, in premiera, in fata publicului bucurestean.

Despre Asta lume, piesa care da si numele concertului, Calin Pop spune urmatoarele:

Asta lume a fost compusa in prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident si structura complexa, Asta lume este lumea care ne inconjoara si care, de multe ori, ajunge sa umileasca, sa neindreptateasca si sa condamne cu nepasare conditia umana, o lume care ''nu e a mea'', a noastra. O piesa mai lunga, care ne reprezinta pe toti.

Muza mea a fost realizata in partea a doua a anului trecut, in perioada in care trupa pregatea concertul acustic de la Cinema Patria.

Este o piesa interpretata in maniera acustica. Povestea piesei aduce trairile complicate si dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muza, care i-a calauzit in timp inspiratia pe drumuri intortocheate si pline de rascruci, adauga Calin Pop.

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul "Asta lume", atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput si multe altele.

De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN si SENIA din toata tara.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP, cu loc la masa, in fata scenei.

Un eveniment oferit de METALHEAD, cu sprijinul ROCK FM.

Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia SeeNow !

Pe langa show-ul Celelalte Cuvinte, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.