Show-ul Sarah Brightman la Bucuresti este unul dintre cele mai importante evenimente artistice ale anului 2014 in Romania, dovada fiind interesul extraordinar manifestat de public pentru acest concert. Astfel, cu 3 luni si jumatate inainte, peste 60 % din capacitatea salii este vanduta, cateva categorii de bilete fiind aproape epuizate. Biletele ramase la vanzare sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, dar si online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro si bilet.ro. Pretul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).

Sarah Brightman - afisFoto: webPR.ro

Concertul pe care Super Starul International Sarah Brightman il va sustine in Romania, pe 13 noiembrie, face parte din Turneul European pe care artista il desfasoara in aceasta toamna. Sarah Brightman va fi acompaniata de o orchestra formata din 30 de muzicieni si va prezenta o productie spectaculoasa, purtand spectatorii intr-o calatorie muzicala fascinanta, care va cuprinde hiturile lansate de-a lungul vremii de artista.

Sarah Brightman este un icon al muzicii internationale, cea mai bine vanduta soprana din lume, actrita, Ambasadoare UNESCO. Vocea sa unica a vibrat in teatre, arene, catedrale, stadioane Olimpice, daruind oamenilor cea mai frumoasa muzica. Actul artistic al Sarahei transcede orice gen muzical, sintetizand influentele si inspiratiile universale intr-un sunet aparte si o viziune unica.

Lasa-te cuprins de vise si hraneste-le cu tot ce e mai frumos si mai pur in univers! Sarah Brightman in Concert - un spectacol de o frumusete nepamanteana! Asigura-ti un loc intre stele! Joi, 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.