Sambata, pe 16 august, in cadrul SIN SUMMER, in Goblin din Vama Veche, LUNA AMARA si KUMM vin sa incinga si mai tare nisipul din Vama dupa lasarea intunericului! Sin Summer este noua colectie de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche. Este stiut deja de cateva sezoane ca, vara, in Vama, Goblinul infige steagul in pamant si marcheaza perimetrul in care au loc nu numai petreceri pana in zori, dar si concerte pe care nu o sa le uiti pana vara care vine, pe putin.

Luna Amara si KUMM in VamaFoto: webPR.ro

Devenit un punct cheie de referinta pe plaja, Goblin Vama Veche revine cu un sezon in care prezinta cele mai importante concerte la ora actuala, in acelasi cadru relaxat ca si pana acum. Urmarind in permanenta act-uri variate si consistente, conceptul ramane fidel muzicii de calitate a artistilor autohtoni.

Kumm - Morsa

Vara aceasta incepe cu nume precum uie Paparude, EMIL, Coma, Subcarpati, Robin and The Backstabbers, Omul cu Sobolani, CTC, Vita de Vie sau Alternosfera, dar si un trademark Goblin: concert Silent Strike la rasarit. Cele mai dragi formatii si cei mai actuali DJ se vor perinda prin spatele pupitrului pentru inca o vara cu gust de libertate si urme de sare pe piele.

O serie de evenimente sustinuta de Local Jam, Ciuc Premium, RockFM, BestMusic si METALHEAD.

Biletele costa 10 lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro, in magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour dar si la intrare.

Luna Amara - Asfalt