E foarte posibil ca atunci cand cauti pe Google "bass player" sa fii intrebat daca nu ai vrut sa scrii "Victor Wooten". In orice caz, iubitorii de jazz pot spune "ma simt norocos". Victor Wooten vine in premiera la Bucuresti. Victor Wooten a castigat de trei ori la rand titlul de basistul anului si are cate un premiu Grammy pentru fiecare coarda a basului sau. Cinci. Tot atatia ani avea si la primul sau concert, ca basist in trupa fratilor sai.

VIctor WootenFoto: Steve Parker

Urmeaza o cariera fantastica, intra in topul Billboard impreuna cu trupa Bela Fleck and the Flecktones, isi pune semnatura pe 29 de albume, canta impreuna cu Stanley Clarke si Marcus Miller, iar revista Rolling Stones il include in topul celor mai buni basisti ai tuturor timpurilor. Victor Wooten concerteaza la Sala Radio impreuna cu fratii sai Elijah "Regi" Wooten (chitara), Roy "Futureman" Wooten (tobe) si Karlton Taylor ( clape).

Concertul are loc Joi, 23 octombrie la Sala Radio. Ora de incepere este 20:00, iar accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!

BILETE: Biletele pentru acest eveniment costa 85, 125, 145 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pewww.eventim.ro