Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului este "camera friendly". Intr-o maniera cu totul neobisnuita, Tarja Turunen se apropie si mai mult de fanii ei - acestia vor putea veni la concert cu aparatele de fotografiat de orice fel (exceptie facand doar camerele video) pentru a surprinde atmosfera unica a show-lui. Concertul mult asteptat al Tarjei Turunen va incepe de la ora 20.00, accesul publicului incepand de la ora 19:00.

Poster Tarja TurunenFoto: Hotnews

Fanii sunt rugati sa vina de la ora 19:00 la eveniment, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul spectacolului. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Accesul cu urmatoarele obiecte este restrictionat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 245 lei - categoria VIP, 195 de lei - categoria I, 145 de lei categoria a II-a, 115 de lei categoria a III-a, 90 de lei categoria a IV-a.

Evenimentul Tarja Turunen la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.