Vineri, 21 noiembrie 2014, BestMusic prezinta la Arenele Romane editia pilot a Festivalului SHINE, cu un line-up compus din 8 artisti cu stiluri diferite, de la rock alternativ la hip hop si DJ. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 19:00 si se va termina in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit astfel incat ploaia sau vremea urata sa nu impiedice participarea publicului.

Festivalul SHINE - editie pilotFoto: Afis

Accesul se face incepand cu ora 18:00 iar programul evenimentului este urmatorul:

18:00 - 19:00 - Open Doors & Warmup

19:00 - 19:30 - Warmup Argatu

19:30 - 20:00 - I'm The Trip

20:15 - 20:45 – Up to Eleven

21:00 - 22:00 - COMA

22:15 - 23:45 - Alternosfera

23:45 - 00:30 - CHIMIE

00:45 - 01:30 - ARGATU

01:45 - 02:30 - BASS TURBAT

02:45 - 04:00 - Resse

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise: sticle, conserve, mancare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele. Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertului.

Paza va fi asigurata de Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil! Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari etc este permis.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi bratari la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

CATERING

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care se pot cumpara de la cele doua case. Un jeton va avea pretul de 6 lei. Veti gasi la vanzare sandwichuri, whiskey, apa, suc, bere blonda, bere fara alcool, votca, long drinks, energizant, cafea si multe altele.

BILETELE

Bilete au pretul de 35 lei Acces General si 45 lei Golden Circle iar vineri la intrare biletele vor avea pretul de 40 lei respectiv 50 lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Dupa ora 00:00, intrarea este 20 lei, indiferent de pozitia in sala. Ele pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro dar si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Magazinele Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc) dar si in ziua concertului, la intrare, in limita spatiului disponibil.

Evenimentul este organizat de BestMusic.