Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist Andre Rieu in Romania (vineri, 12 iunie 2015, Piata Constitutiei, Bucuresti), puse in vanzare astazi, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vandut in timp record in aceasta dupa-amiaza. Andre Rieu anunta un al treilea concert, duminica, 14 iunie 2015. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.

Andre Rieu, conferinta de presa la BucurestiFoto: Catalina Filip

Faimosul violonist Andre Rieu a inregistrat astazi un nou record absolut de vanzare a biletelor in Romania, unde va concerta in premiera in iunie 2015, in Piata Constitutiei: in numai cateva ore de la punerea in vanzare, au fost epuizate si toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anuntat in cursul zilei de astazi. Biletele pentru primul concert anuntat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert Andre Rieu va avea loc duminica, 14 iunie 2015, in Piata Constitutiei, iar biletele sunt disponibile prin Eventim si partenerii autorizati.

"Dragi fani din Romania, sunt coplesit de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o ieri, la sosirea mea la Bucuresti pentru a anunta primul nostru concert in Romania. Ne-ati intampinat cu sufletul deschis si noi ne vom deschide inimile catre voi. Astept cu nerabdare sa ne revedem cu totii in iunie, in Piata Constitutiei, pentru cateva seri magice, pline de muzica, dans si romantism la lumina stelelor!", le-a transmis Andre Rieu fanilor sai romani.