Seria confirmarilor continua la festivalul I AM THE ROCKER. Dupa ce Phoenix Entertainment a anuntat pana acum prezenta formatiilor Dream Theater, Skindred, Kamelot, Myrath, Arkona, Dirty Shirt si White Walls, a venit timpul pentru a dezvalui noi trupe din line-up-ul celui mai mare eveniment al verii dedicat pasionatilor de rock. Asadar, Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity si Breathelast se alatura festivalului I AM THE ROCKER si vor oferi show-uri incendiare asa cum ne-au obisnuit.

I Am The Rocker - poster_festivalFoto: Phoenix Entertainment

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai iubite si mai importante trupe din istoria muzicii romanesti, bucurandu-ne timp de aproape 33 de ani cu o adevarata poezie pusa pe note muzicale. Originalitate, atitudine si constanta sunt trasaturile care caracterizeaza cel mai bine stilul inconfundabil marca Celelalte Cuvinte.

Goodbye to Gravity a impresionat inca de la debutul sau din 2011. Primul lor album s-a bucurat de succes, fiind o gura de aer proaspat in muzica metal de la noi. Cu un sound demn de marile scene din Occident, Goodbye to Gravity continua sa evolueze si sa se remarce la fiecare aparitie.

Breathelast activeaza inca din 2010, timp in care a sustinut peste 60 de concerte in aproape tot spatiul est european, au lansat un album si si-au regasit identitatea muzicala in sfera post hardcore/metal. Cel mai recent single lansat este "Maluri" (productie semnata de Marius Costache) a carui reprezentare vizuala apartine lui Miluta Flueras.

Saptamana viitoare, organizatorii vor anunta o noua serie de formatii internationale care vor completa line-up-ul. Fara sa strice surpriza atent pregatita, Phoenix Entertainment promite ca vom avea parte de 2 show-uri istorice din partea a doua trupe care au marcat evolutia muzicii rock.

I AM THE ROCKER se anunta a fi cel mai asteptat eveniment de rock al verii. Pe langa line-up-ul divers menit sa aduca impreuna rockerii indiferent de subgenurile preferate, festivalul va constitui o experienta totala gratie numeroaselor activitati puse la punct de organizatori. In plus, va fi primul eveniment in care apa plata va fi GRATUITA.

Reamintim publicului ca poate profita de un pret redus al biletelor pana sambata, 28 februarie. Astfel, biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro, la pretul promotional de 195 de lei pana la 28 februarie sau pana la epuizarea primelor 1000 de abonamente. Dupa finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei.