Phoenix Entertainment isi doreste sa iti ofere o experienta de neuitat la cel mai asteptat festival al verii destinat pasionatilor de rock si metal, I AM THE ROCKER. Astfel, organizatorii vin in intampinarea fanilor din afara capitalei si a tarii si pun la dispozitie o zona de camping, special amenajata in jurul unui spatiu verde aflat in incinta Romexpo, unde cei care doresc sa stea cu cortul pot campa linistiti pentru doar 9 lei. Dusurile si toaletele fac parte, bineinteles, din facilitatile incluse in pret, constituindu-se intr-un nou pas catre standardele marilor festivaluri europene.

Festival I am The Rocker-2015Foto: Hotnews

Cat despre muzica, I AM THE ROCKER va avea mai bine de 20 de trupe distribuite pe 3 scene, asa ca, in afara celor deja anuntate, Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion, astazi se alatura Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode si Blutrina.

ODD CREW - una dintre cele mai de seama reprezentante ale muzicii rock de la sud de Dunare, Odd Crew este o formatie independenta cu o vechime de mai bine de 16 ani pe scena din Bulgaria. Trupa lucreaza acum la cel de-al patrulea album de studio impreuna cu Daniel Bergstrand si Jason Seucof, oameni responsabili pentru calitatea audio a unor trupe ca In Flames, Meshuggah, Dimmu Borgir, respectiv Six Feet Under, All That Remains sau Trivium.

Diamonds Are Forever este una dintre putinele reprezentante ale metalcore-ului din Romania. Formatia clujeana are la activ si un DVD, "Bridges Are Born", lansat in 2012, iar pana acum au impartit aceeasi scena cu trupe ca Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya.

Kistvaen este prima formatie care a abordat genul depressive black metal pe scena romaneasca. Avand ca sursa de inspiratie in actul lor muzical artisti precum Shining, Silencer, Bethlehem, trupa isi continua activitatea cu succes inca din 2008.

Hatemode reuneste cinci muzicieni cu vechime pe scena romaneasca de metal, fiind actuali sau fosti membri in trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, LOST, Abigail, Interval, Reborn, Ritual sau Erase. Activitatea formatiei a luat nastere in 2013.

Blutrina este o trupa aparte, intrucat temele pieselor lor au ca referinta desene animate precum Looney Tunes, Family Guy, South Park (Pussy Blast, No more Shitting, Morphing in Vitro sau Defleshing Porky Pig!). Originara din Timisoara, formatia este o prezenta cu adevarat inedita. Imbracati in pampers si cu o scena plina de baloane, au sustinut cateva concerte alaturi de Innergrave si Abnormyndeffect.

Pe langa muzica si facilitatile oferite, I AM THE ROCKER are planificate numeroase activitati menite sa te puna pe tine in centrul atentiei. Astfel, participantii pot pleca acasa cu amintiri de neuitat si premii consistente de la "Beer Championship", "Best Dressed Rocker (male and female)", "Most interesting tattoo (male and female)", "Pogo contest", "Air guitar contest", overcrowd bungee jumping, overcrowd zipline si multe alte atractii. Inscrierile si detalii despre concursuri sunt disponibile pe www.iamtherocker.com. In plus, apa plata este complet gratuita.

Festivalul I AM THE ROCKER va avea loc in weekend-ul 4-5 iulie la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv in regim de abonament la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei. Atat biletele pentru camping, cat si abonamentele pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro, accesand acest link.