I AM THE ROCKER continua lista confirmarilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena romaneasca de rock. Astfel, Negative Core, QuantiQ li Target se alatura line-up-ului format deja din Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Odd Crew, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Hatemode si Blutrina.

Festival I am The Rocker-2015Foto: Hotnews

Toate trupele vor fi distribuite pe trei scene, iar in zilele care urmeaza vom anunta inca 2 trupe internationale care vor face show pe cea de-a doua scena principal din prima zi de festival. Programul pe zile poate fi consultat in imagine.

Negative CORE Project a experimentat mai multe mixuri muzicale de la momentul infiintarii, in 2008. Astfel, de la old school thrash la groove/death metal, formatia si-a facut un renume in urma concertelor incendiare pe care le-a sustinut pana in prezent. De curand, trupa si-a intregit discografia cu un nou album lansat chiar in urma cu cateva zile: "Silence is Betrayal".

QuantiQ se situeaza in zona progressive rock-ului cu accente pasagere de gothic si post rock. Trupa activeaza inca din 2009 la initiativa a doi elevi ai Liceului de muzica "Tudor Ciortea" din Brasov. Pana acum, si-a trecut in palmares numeroase concerte in toata tara, incalzind atmosfera in deschiderea show-ului lui Bon Jovi de la Bucuresti.

Target reprezinta aripa hardcore-metal infiintata la Alba Iulia in anul 1988. Membrii se afla intr-o continua explorare muzicala cu fiecare piesa pe care o compun. Cea mai recenti aparitie discografica este "Faceburn" la care a contribuit Greg Reely, cel care a lucrat la soundul unor trupe ca Fear Factory sau Devil Driver.

I AM THE ROCKER este cel mai asteptat festival al verii in materie de rock si metal si va avea loc la Romexpo in perioada 4-5 iulie. Participantii vor avea la dispozitie toate subgenurile importante ale rock-ului, unde mai adaugam si numeroasele activitati si concursuri care vor face sa merite fiecare minut petrecut la eveniment. De la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker si best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trai cea mai tare experienta de festival de pana acum.

Iar lucrurile bune nu se termina aici: vom oferi si o zona de camping (cu dusuri si toalete) pentru cei veniti din afara capitalei sau chiar a tarii la doar 9 lei, o parcare speciala pentru posesorii de motociclete (cu garderoba inclusa), precum si apa plata gratuita in incinta festivalului.

Biletele sunt disponibile exclusiv in regim de abonament la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei. Atat abonamentele, cat si biletele pentru parcarea motocicletelor si pentru camping pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro

I AM THE ROCKER este organizat de Phoenix Entertainment, unul dintre cei mai activi promoteri din Romania, avand in palmares sute de mii de spectatori primiti la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, Jack White, Hugh Laurie, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater si multi altii. Pentru mai multe detalii despre agenda concertistica, dar si pentru a afla primul noutatile oferite de Phoenix Entertainment, accesati www.phoenixentertainment.ro sau www.facebook.com/phoenixentertainment.