Nordica Ane Brun repeta piesele din repertoriul pe care-l pregateste pentru 10 mai, cand vine in Romania pentru prima oara. Semn ca Ane si chitara ei sunt asteptate cu sufletul la gura este si categoria a III-a de bilete, deja sold out. Cantareata scandinava a postat aseara un filmulet de 15 secunde pe pagina ei oficiala de Facebook, in care repeta piesa The puzzle, iar deasupra lui scria "rehearsing solo tunes for my very first show in Bucuresti, Romania on the 10th of May!".

Ane Brun Foto: Twin Arts

The puzzle face parte din cel de-al patrulea album pe care Ane Brun l-a lansat in 2008 in Norvegia si Suedia, Changing of the seasons. Dupa ce versurile si melodiile ei au tinut-o 10 ani in topurile nordice si a castigat trei trofee Spellemannprisen - echivalentul norvegian al premiilor Grammy, acum, intre doua anotimpuri, Brun se opreste si in sud-estul Europei, la Bucuresti.

Ane a cantat in duet cu Peter Gabriel, intr-un turneu, la invitatia lui. In afara turneelor solo sau cu alti artisti, ea se ocupa de propria-i casa de discuri, Baloon Ranger si compune mereu pentru chitara si pian. Cantareata nordica cucereste publicul cu sensibilitatea ei acustica, muzica ei fiind mereu directa si simpla, in contrast cu ce se afla in jur. Iubirea este in centrul trairilor ei de pe scena, iar performance-urile sunt emotionale. Tot ce canta face sau a facut parte la un moment dat din realitatea ei sau a celor care o inconjoara si-si poate schimba sensul de la un concert la altul.

Acustic va fi si concertul ei de la Sala Radio - ea, chitara si vocea cristalina, insotite de visuals, cu un playlist eclectic in care vor aparea cover-uri neasteptate. Concertul este un eveniment Twin Arts, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei in Romania.

Biletele la concert se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro. Mai multe detalii despre Ane Brun gasiti pe www.twinarts.ro

https://www.facebook.com/anebrunofficial/videos/vb.7319039419/10153264051839420/?type=3&theater