Pentru membrii trupei Voltaj, calificarea in finala a adus cateva zile de relaxare. Cea de-a doua semifinala va avea loc asta seara de la ora 22.00 (ora Romaniei) și va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro.

Repetitie VoltajFoto: TVR

Asadar, joi, 21 mai, este rândul concurenților Eurovision 2015 din cea de-a doua semifinală să aibă emoții. Începând cu ora 22.00, ei vor urca pe scena de la Wiener Stadthalle, pentru calificarea în finala din 23 mai.

Azerbaijan, Cipru, Cehia, Elveția, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovenia și Suedia sunt țările care intră astă seară în concurs. În afară de locuitorii acestor țări, votează în această semifinală și fanii Eurovision din Germania, Italia, Marea Britanie și Australia. Doar 10 din cei 17 concurenți vor merge mai departe, în Finală.

Relaxare la Prater

Relaxare la Prater

Foto: TVR

Pentru că emoțiile competiției s-au mai risipit după calificarea în Finala Eurovision 2015, reprezentanții României s-au relaxat, miercuri, alături de familiile lor, în Prater, unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții europene. Alături de ei, a fost și Ionuț, cel care a dat chip mesajului piesei și campaniei „De la capăt”.

Joi, trupa Voltaj cântă pentru fanii Eurovision în piața din fața Primăriei Vienei, la Eurovision Village, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet.

După amiază, membrii delegației noastre se întâlnesc cu românii din Austria la standul ICR de la cinematograful Urania din Viena.

Finala Eurovision 2015 in care se vor confrunta cei 20 de concurenti calificati va avea loc sambata, 23 mai 2015.