Calin Goia, solistul trupei Voltaj, care s-a situat pe locul al 15-lea in finala Eurovision 2015, a declarat, pentru Mediafax, ca este o mare realizare sa participi la finala acestei competitii, precizand insa ca membrilor formatiei le pare rau ca nu au putut sa aduca mai multa bucurie romanilor.

Voltaj in filala EurovisionFoto: TVR

"Ne pare foarte rau ca nu am putut sa aducem mai multa bucurie romanilor, dar ne bucuram ca am facut cunoscuta campania noastra ('De la capat', n.r.) si mergem mai departe", a spus Calin Goia.

Intrebat daca este un cadou frumos participarea in finala Eurovision 2015, sambata, chiar cu o zi inainte de a implini 40 de ani, Calin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, si atata timp cat esti in finala este o realizare".

"Am venit cu un alt gand, de a fi mult mai sus decat am reusit, dar nu ne demoralizam si nu ne oprim", a mai spus Calin Goia.

El a precizat ca experienta pe care trupa Voltaj a avut-o participand la aceasta competitie o va folosi pentru a-i ajuta si pe urmatorii reprezentanti ai Romaniei la Eurovision. "Imi doresc sa fim mult mai uniti decat suntem", a mai spus Calin Goia.

La randul sau, Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2015, a declarat pentru MEDIAFAX ca rezultatul finalei din acest an a fost unul predictibil. "Ceea ce canta Mans se aude la toate radiourile din Europa (...) Ne asteptam cumva", a spus Liana Stanciu, facand referire si la "videoclipul impecabil" al melodiei castigatorului editiei din acest an a Eurovision.

In ceea ce priveste melodia trupei Voltaj in finala Eurovision 2015, Liana Stanciu a spus: "Calin a cantat foarte bine. Este clar ca este un concurs pentru un anume tip de muzica. Este frumos ce s-a intamplat, am mai trait un an frumos si mergem inainte".

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea in finala care a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle, in timp ce Mans Zelmerlow din Suedia a castigat competitia.

Editia din 2016 a concursului Eurovision se va desfasura in Suedia, dupa ce cantaretul Mans Zelmerlow a castigat competitia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obtinut un total de 365 de puncte.

Trupa Voltaj, care a interpretat melodia "De la capat/ All Over Again", a obtinut un total de 35 de puncte, ocupand locul al 15-lea in finala competitiei.