Reprezentatii companiei Ursus, sponsor si furnizor de bere la concertul sustinut de cantaretul britanic Robbie Williams vineri seara in Piata Constitutiei din Capitala, au prezentat scuze, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, spectatorilor care s-au aratat nemultumiti de slaba organizare a evenimentului. De asemenea, acestia anunta ca Ursus va oferi cadou "tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului" un bax de bere.

Robbie WilliamsFoto: Agerpres

Comunicatul integral difuzat de producatorul de bere Ursus pe Facebook:

In cadrul spectacolului de exceptie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcand astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale sustinute in ultimii ani in Romania.

Insa numarul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor.

In acest context, ca sponsor si furnizor de bere al acestui eveniment, tinem sa ne cerem scuze fata de toti cei care nu au reusit sa isi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp asteptand la coada.

Reprezentantii URSUS au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator. Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.

Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).

Cum poti intra in posesia cadoului:

- Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participarii la concertul Robbie Williams din Bucuresti (poza alaturi de biletul de acces sau poza de la locul evenimentului);

- Vei fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru furnizarea datelor de livrare;

- Cadoul va fi expediat in termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;

- Pentru ca apreciem feedback-ul tuturor, ne poti trimite, in acelasi e-mail, sugestii pentru imbunatatirea experientei la astfel de evenimente.

Cu ajutorul sugestiilor si sesizarilor primite, URSUS isi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, speram sa evitam neplacerile clientilor nostri in viitor.

Va multumim ca ati luat parte la cel mai mare concert al anului alaturi de URSUS!